Організація та технологія торговельних процесів.
17.03.2020 тема: Форми розрахунків з покупцями; інструкція про порядок ведення книги відгуків та пропозицій.
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli).
Відповісти на питання самоконтролю онлайн, сформулювати текст в книгу відгуків та пропозицій і надіслати на мою ел. адресу Lavrenenko 1958@gmail.com
18.03.2020 тема: "Асортимент, якісні характеристики, властивості та дефекти товарів; технічні можливості, ознаки браку товарів; умови експлуатації, гарантійні терміни служби товарів; порядок розшифрування артикулів. штрихового коду товарів. інформаційних знаків, цифрових позначень на виробах, ярликах, етикетках"
Завдання: опрацювати тему за підручником Войнаш "Товарознавство непродовольчих товарів" (Larisademowa.jimdofree.com ). відповісти на питання самоконтролю онлайн, розшифрувати штрих-коди, відповіді надіслати на адресу
Lavrenenko 1958@gmail.com
23.03.2020 тема: Способи показу і упакування товарів, прийоми підбору, примірювання, відмірювання, відрізу, комплектування товарів; шкали розмірів, зросту, повноти і правила їх визначення; засоби і правила зберігання та догляду за товарами; перелік додаткових платних та безкоштовних послуг, що надаються покупцеві при продажу товарів.
Завдання: опрацювати тему за підручником Бабенко Н. І. "Інтегрований курс підготовки продавця непродовальчих товарів" частина 1.
виконати тестові завдання і надіслати н мою адресу Lavrenenko 1958@gmail.com
24.03.2020 тема: Способи підрахування вартості покупки та суми здачі; порядок проведення розрахунку за товар з покупцем.
Завдання: опрацювати тему за підручником Бабенко Н. І. "Інтегрований курс підготовки продавця непродовальчих товарів" частина 1.
відпвісти на питання самоконтролю онлайн, виконати задачі по підрахунку вартості покупки і відповіді надіслати на адресу Lavrenenko 1958@gmail.com.
30.03.2020 тема: "Правила експлуатації та використання під час продажу різних видів сучасного торгово-технологічного обладнання, торговельного інвентарю, інструментів, пакувальних матеріалів.
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Підготуватися до підсумкового уроку.
31.03.2020 тема: "Принципи професійної поведінки та норми професійної етики при обслуговуванні; причини виникнення, види. варіанти розвитку та способи запобігання і розв’язування конфліктних ситуацій."
Завдання: опрацювати тему за підручником Бабенко Н. І. "Інтегрований курс підготовки продавця непродовальчих товарів" частина 1.
Підсумково-узагальнюючий урок. Виконати тестові завдання та надіслати на мою адресу: Lavrenenko 1958@gmail.com
01.04.2020 Тема: "правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, правила та особливості продажу текстильних товарів."
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
06.04.2020 Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, правила та особливості продажу швейних, трикотажних, хутряних, овчино-шубних товарів та головних уборів"
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
07.04.2020 Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, правила тап особливості продажу взуття".
Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу парфумерно- косметичних товарів"
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
08.04.2020 Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу галантерейних товарів".
Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу електропобутових та посудогосподарчих товарів".
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
09.04.2020 Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу товарів культурно- побутового призначення"
Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу товарів побутової хімії, мінеральних добрив та засобів захисту рослин"
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
10.04.2020 Тема: Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу меблів та килимових виробів"
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
13.04.2020 Тема: Тема: Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу товарів для фізичної культури, спорту, туризму"
Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу лісоматеріалів та будівельних матеріалів"
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
14.04.2020 Підсумково-узагальнюючий урок.
Програма з предмету "Організація та технологія торговельних процесів"
виконана в повному обсязі.
30.03.2020 тема: "Правила експлуатації та використання під час продажу різних видів сучасного торгово-технологічного обладнання, торговельного інвентарю, інструментів, пакувальних матеріалів.
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Підготуватися до підсумкового уроку.
31.03.2020 тема: "Принципи професійної поведінки та норми професійної етики при обслуговуванні; причини виникнення, види. варіанти розвитку та способи запобігання і розв’язування конфліктних ситуацій."
Завдання: опрацювати тему за підручником Бабенко Н. І. "Інтегрований курс підготовки продавця непродовальчих товарів" частина 1.
Підсумково-узагальнюючий урок. Виконати тестові завдання та надіслати на мою адресу: Lavrenenko 1958@gmail.com
01.04.2020 Тема: "правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, правила та особливості продажу текстильних товарів."
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
06.04.2020 Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, правила та особливості продажу швейних, трикотажних, хутряних, овчино-шубних товарів та головних уборів"
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
07.04.2020 Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, правила тап особливості продажу взуття".
Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу парфумерно- косметичних товарів"
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
08.04.2020 Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу галантерейних товарів".
Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу електропобутових та посудогосподарчих товарів".
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
09.04.2020 Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу товарів культурно- побутового призначення"
Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу товарів побутової хімії, мінеральних добрив та засобів захисту рослин"
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
10.04.2020 Тема: Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу меблів та килимових виробів"
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
13.04.2020 Тема: Тема: Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу товарів для фізичної культури, спорту, туризму"
Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу лісоматеріалів та будівельних матеріалів"
Завдання: опрацювати тему за підручником "Організація торгівлі" (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання самоконтролю онлайн.
14.04.2020 Підсумково-узагальнюючий урок.
Програма з предмету "Організація та технологія торговельних процесів"
виконана в повному обсязі.
Немає коментарів:
Дописати коментар