Сторінки

Страницы

Дистанційне навчання Організація

       Організація та технологія торговельних процесів.

  17.03.2020   тема: Форми розрахунків з покупцями; інструкція про порядок ведення                                              книги відгуків та пропозицій.

                     Завдання: опрацювати тему за підручником  "Організація  торгівлі"                                                  (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli).

                     Відповісти на питання самоконтролю онлайн, сформулювати текст в книгу                                  відгуків та пропозицій і надіслати на мою ел. адресу Lavrenenko 1958@gmail.com
18.03.2020   тема: "Асортимент, якісні характеристики, властивості та дефекти товарів; технічні                        можливості, ознаки браку товарів; умови експлуатації, гарантійні терміни служби                          товарів; порядок розшифрування артикулів. штрихового коду товарів.                                              інформаційних знаків, цифрових позначень на виробах, ярликах, етикетках" 
                     Завдання: опрацювати тему за підручником Войнаш "Товарознавство                                              непродовольчих товарів" (Larisademowa.jimdofree.com ). відповісти на питання                                самоконтролю онлайн, розшифрувати штрих-коди, відповіді надіслати на адресу
                     Lavrenenko 1958@gmail.com
23.03.2020 тема: Способи показу і упакування товарів, прийоми підбору, примірювання,                                  відмірювання, відрізу, комплектування товарів; шкали розмірів, зросту, повноти і                          правила їх визначення; засоби і правила зберігання та догляду за товарами; перелік                      додаткових платних та безкоштовних послуг, що надаються покупцеві при продажу                      товарів. 
                     Завдання: опрацювати тему за підручником  Бабенко Н. І. "Інтегрований курс                                підготовки продавця непродовальчих товарів" частина 1.
                     виконати тестові завдання і надіслати н мою адресу  Lavrenenko 1958@gmail.com
24.03.2020 тема: Способи підрахування вартості покупки та суми здачі; порядок проведення                            розрахунку за товар з покупцем.
                     Завдання: опрацювати тему за підручником  Бабенко Н. І. "Інтегрований курс                                підготовки продавця непродовальчих товарів" частина 1.
                     відпвісти на питання самоконтролю онлайн, виконати задачі по підрахунку                                  вартості покупки і відповіді надіслати на адресу Lavrenenko 1958@gmail.com
30.03.2020 тема: "Правила експлуатації та використання під час продажу різних видів сучасного                    торгово-технологічного обладнання, торговельного інвентарю, інструментів,                                пакувальних матеріалів.
                   Завдання: опрацювати тему   за підручником  "Організація  торгівлі"                                                  (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Підготуватися до                              підсумкового уроку.
31.03.2020 тема: "Принципи професійної поведінки та норми професійної етики при                                        обслуговуванні; причини виникнення, види. варіанти розвитку та способи                                     запобігання і розв’язування конфліктних ситуацій."
                    Завдання: опрацювати тему за підручником  Бабенко Н. І. "Інтегрований курс                                підготовки продавця непродовальчих товарів" частина 1. 
                   Підсумково-узагальнюючий урок. Виконати тестові завдання та надіслати на мою                        адресу: Lavrenenko 1958@gmail.com
01.04.2020 Тема: "правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання,                        вимоги та правила розміщення, правила та особливості продажу текстильних                                товарів."
                   Завдання: опрацювати тему   за підручником  "Організація  торгівлі"                                                (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання                      самоконтролю онлайн.
06.04.2020 Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання,                        вимоги та правила розміщення, правила та особливості продажу швейних,                                    трикотажних, хутряних, овчино-шубних товарів та головних уборів" 
                    Завдання: опрацювати тему   за підручником  "Організація  торгівлі"                                                (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання                      самоконтролю онлайн.
07.04.2020 Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання,                      вимоги та правила розміщення,  правила тап особливості продажу взуття". 
                   Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання,                      вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу парфумерно-                              косметичних товарів"
                    Завдання: опрацювати тему   за підручником  "Організація  торгівлі"                                                (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання                      самоконтролю онлайн.
08.04.2020 Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання,                      вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу галантерейних                            товарів".
                  Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання,                      вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу електропобутових та                  посудогосподарчих   товарів".
                  Завдання: опрацювати тему   за підручником  "Організація  торгівлі"                                                (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання                      самоконтролю онлайн.
09.04.2020 Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання,                      вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу товарів культурно-                    побутового призначення"
                   Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови зберігання,                      вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу товарів побутової                     хімії, мінеральних добрив та засобів захисту рослин"
                  Завдання: опрацювати тему   за підручником  "Організація  торгівлі"                                                (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання                      самоконтролю онлайн.
10.04.2020 Тема:  Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови                               зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості продажу меблів                     та килимових виробів"
                  Завдання: опрацювати тему   за підручником  "Організація  торгівлі"                                                (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання                      самоконтролю онлайн.
13.04.2020 Тема: Тема:  Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови                      зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості  продажу                               товарів для фізичної культури, спорту, туризму"
                  Тема: "Правила та особливості приймання за кількістю та якістю, умови                                           зберігання, вимоги та правила розміщення, провила та особливості  продажу                                 лісоматеріалів та будівельних матеріалів"
                  Завдання: опрацювати тему   за підручником  "Організація  торгівлі"                                                (https://pidruchniki.com/12601206/marketing/organizatsiya_torgivli). Відповісти на питання                       самоконтролю онлайн.
14.04.2020 Підсумково-узагальнюючий урок.
              

                        Програма з предмету "Організація та технологія торговельних процесів"
                                               виконана в повному обсязі. 

Немає коментарів:

Дописати коментар